Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Atenció a totes aquelles persones que van participar a l’Estu Viu 2022!

Fa gairebé mig any que es va acabar l’Estiu Viu 2022 i falta poc més de mig any perquè arribi l’Estiu Viu 2023. Què vol dir això? Doncs que és el moment perfecte per fer un “remember”!! I per això des de Cerdanya Jove hem preparat el…

Review l’Estiu 2022

Ara et deus preguntar: què és això del Review l’Estiu?
Doncs és una manera de reviure i recordar el que vam fer l’estiu passat, de retrobar-nos amb els companys i les companyes de cada dijous i també és una manera de començar a pensar que ja falta menys perquè l’Estiu Viu torni a arribar!
Durant tot el dia farem jocs i activitats que ens serviran per començar a pensar conjuntament quines activitats ens agradaria fer de cara l’any que ve.
Com ja sabeu, cada any hi ha gent nova a l’Estiu Viu, però el que ens fa especial il·lusió és que repetiu, retrobar-vos any rere any…i per això el Review l’estiu està pensat per aquelles persones que ja hi teniu experiència. Les expertes de l’Estiu Viu! Les que ja sabeu de que va això de les activitats dels dijous. Les que ja sabeu que algunes activitats triomfen més que d’altres i per tant, sou les candidates perfectes per deixar-nos clar com voleu que sigui l’Estiu Viu que fem entre tots. Així doncs, no t’ho pensis més i apunta-t’hi! Perquè la cosa no s’acaba aquí…
Per acomiadar-nos amb un bon regust esperant la propera trobada, us hem preparat un karaoke! Sí, sí… hem vist que se t’ha escapat el riure quan ho has llegit, però… tu no ens enganyes… sabem que en la intimitat no hi ha qui et superi amb el micro!!

El Karaoke és obert a tothom, o sigui que ja pots dir a aquell amic o amiga que encara no ha vingut mai a l’Estiu Viu que també l’esperem a partir de les 16h!

Descarrega’t aquí el formulari d’inscripció i un cop ple ens l’has d’enviar per correu a joventut@cerdanya.org o portar-lo en paper a l’Oficina Jove.

Com sempre a l’estiu viu, hi haurà servei de bus gratuït. I no t’oblidis de portar-te el dinar, de tupper o entrepà.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a: joventut@cerdanya.org
Trucant o per Whatsapp al 609829027 o a través de les nostres xarxes socials: @cerdanyajove

Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina