Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Concurs de projectes empresarials 2n BAT de l’INS Pere Borrell

Un any més des del Consell Comarcal de la Cerdanya obrim la convocatòria del concurs de projectes empresarials adreçada a l’alumnat de 2n de Batxillerat que fa l’assignatura d’economia a l’INS Pere Borrell. Si ets una o una d’aquests alumnes i vols presentar el teu projecte, aquí et pots descarregar:
Les bases
El full d’inscripció

Recorda que el termini per presenta els treballs és del 19 al 22 d’abril de 2022 i que cal entrar-los al registre presencial del Consell Comarcal de la Cerdanya (de dilluns a divendres de 9 a 14h). El lliurament de premis tindrà lloc a la sala de plens del Consell el divendres 20 de maig a les 13h.

Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina