Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Tot a punt per la 2a esquiada nocturna jove a Masella!

Com que la 1a esquiada nocturna va ser tot un èxit, hem preparat una 2a edició. Així doncs, si et vas quedar sense plaça la 1a. vegada, ara tens una altra oportunitat. I si al gener ja vau venir, i vols repetir, doncs endavant!

Si tens entre 12 i 30 anys, pots apuntar-te a l’esquiada jove nocturna. Nosaltres hi posem el bus i el forfet, i tu només t’has de preocupar de portar el teu material d’esquí o snow i moltes ganes de passar-t’ho bé. Sí, sí, ho has entès bé: bus i forfet gratuïts! Això sí, et demanem que sàpigues esquiar de manera autònoma, ja que tindrem persones acompanyants però monitors/es d’esquí.

El bus que ens pujarà a pistes farà parada a Bellver (17:00h), Ger (17:10h), Puigcerdà (17:20h) i Alp (17:30) per ser a dalt a Masella de seguida que obrin pistes. La tornada serà a les 20h i repetirem les mateixes parades però en ordre invers.

Si vols apuntar-te a l’esquiada pots fer-ho a través del següent formulari: https://tinyurl.com/esquiadanocturna. Les inscripcions estaran obertes del 8 a 13 de febrer, i el dilluns 14 et confirmarem si tens plaça (assignarem les places per ordre d’inscripció però donant preferència a qui no va aprticipar a l’esquiada nocturna del gener).

Només recordar-te que cal que portis el teu material d’esquí o snow. El lloguer de pistes estarà obert, però com que la franja horària per esquiar és molt curta, val més que ja ho tinguem tot a punt i puguem aprofitar la neu!

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a:
joventut@cerdanya.org, al 609829027 (whatsApp o trucada) o a través de les nostres xarxes socials: @cerdanyajove

Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina