Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Esquiada jove a La Molina

Tenim un acabament d’any força mogudet… ens en anem a esquiar a la Molina!

Si tens entre 12 i 30 anys, et pots apuntar a l’esquiada jove del proper 28 de desembre que organitzem des de Cerdanya Jove. I a un preu d’escàndol!! Només et demanem que paguis els 4€ del bus (forfet i lloguer gratuïts).

Per pujar a pistes farem servir el servei de transport del Bus Blanc, que para a bona part de pobles de la comarca i que arriba a la Molina a 1a hora del matí. La tornada serà a les 14:30h desfent la mateixa ruta.

L’únic requisit que et demanem per poder venir és que sàpigues esquiar mínimament (baixar pistes verdes i blaves de manera autònoma), ja que hi haurà monitores acompanyants però no tindrem monitors/es d’esquí.

Si vols apuntar-t’hi, només cal que omplis aquest formulari.

No t’ho pensis gaire, que les places són limitades.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a:
joventut@cerdanya.org
Trucant al Consell 972 884 884 (demanar per joventut), per whatsapp al 609829027 o a través de les nostres xarxes socials: @cerdanyajove.

Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina