Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Treu-te la motxilla!

Ara sí, ja ho tenim tot a punt! Us vam explicar que al gener començava un nou projecte de Cerdanya Jove, i aquí el tenim, acabat de sortir del forn: TREU-TE LA MOTXILLA!!

Ja us podeu imaginar que si van venir a l’aula a presentar-lo 3 persones amb un flamenc, un tauró i una caca al cap, és que es tracta d’un projecte que no us deixarà indiferents.

Treu-te la motxilla va de lideratge emocional. Unes tardes divertides per aprendre, tot jugant, a conèixer-nos una mica més per dins per poder ser capaços de liderar les nostres emocions i no que elles ens liderin a nosaltres!

T’has trobat alguna vegada que no saps ben bé què et passa… que tens moltes sensacions per dins però no ets capaç d’entendre-les o controlar-les…? I que al final tot acaba petant com una bomba emocional que esquitxa a qui menys s’ho mereix? Doncs es tracta de desactivar aquesta “bomba”, o fer-la explotar de manera controlada…
De coses que ens afecten ens en han passat i ens en passaran sempre… la separació d’uns pares, un examen suspès, un amic o amiga que es distancia, una època amb tantes coses bones que no m’ho puc ni creure, algú que m’agrada i que no em fa cas, algú a qui agrado però que a mi no m’interessa gens, gelos i enveja de qui sé que no n’hauria de tenir… Tot plegat ens provoca una barreja d’emocions que poden aprendre a gestionar si ens les mirem amb perspectiva. No es tracta d’esquivar-les, sinó de viure-les de la millor manera possible. De la “nostra” manera. La de cadascú. Ser un mateix, ser autèntic i aprendre a valorar-nos, és la clau per a ser més lliure i feliç.

Així doncs, no t’ho pensis més i Treu-te la Motxilla! Treu-te de sobre els prejudicis i totes aquelles càrregues que no et deixen ser qui realment ets. Jugarem, riurem i si cal també plorarem! Però el que és més important, és que ho gaudirem!

Quan: els dilluns cada 15 dies, a partir del 17 de gener de 17:30 a 19:30h.

On: a l’Oficina Jove de la Cerdanya. Pl. Regne de Mallorca, de Puigcerdà (ens desplaçarem fins al gimnàs de l’Institut Pere Borrell per a fer l’activitat).

Per qui: joves d’entre 1r i 4t d’ESO.

Preu: gratuït.

Inscripcions: formulari d’inscripció

Amb qui: Activitat organitzada per Cerdanya Jove i portada a terme per l’equip El Millor de Tu (Maria, Anna i Pep).

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a:
joventut@cerdanya.org
Per whatsapp o trucant al 609829027 o 620183340 o a través de les nostres xarxes socials: @cerdanyajove i @elmillordetu

Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina