Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Per la Festa Major d’Alp torna el Bus de la Festa!

Ara que sembla que, de mica en mica, van tornant les Festes Majors, el bus de la festa torna a escalfar motors!

El Bus farà el servei d’anada i tornada, parant a diferents pobles de la comarca per portar-vos fins a Alp el proper 26 de juny, coincidint amb el concert de Làgrimas de Sange.

Et recordem el funcionament del BUS DE LA FESTA:

– El bus és totalment gratuït i poden agafar-lo els i les joves nascuts entre els anys 2005 i 1986 que tinguin el carnet (cal ensenyar-lo, juntament amb el DNI en el moment de pujar al bus).

– Per poder-lo agafar, primer hauràs de contestar un formulari on line, dient si faràs l’anada i/o la tornada, a quina parada pujaràs i baixaràs. El formulari el pots contestar fins dos dies abans de la festa (dijous 24 d’agost) al següent formulari o a les nostres xarxes socials @cerdanyajove.

– Si no hi ha un mínim de 10 joves apuntats, el servei NO es farà. Si t’has inscrit, rebràs un correu tan si hi ha bus com si no.

– Si t’apuntes, però finalment no agafes el bus (que segur que no passarà…), tindràs una penalització, i no el podràs agafar a la festa següent.

T’HI ESPEREM!

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a:
joventut@cerdanya.org o trucant al Consell 972884884 o al 609829027 (també whatsapp) o través de les nostres xarxes socials: @cerdanyajove


Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina