Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Lleure i voluntariat

BORSA DE MONITORS DE LLEURE

T’agradaria treballar de monitor/a o d’ajudant de monitor/a a l’estiu? I durant les vacances de Nadal?

No dubtis en inscriure’t a la Borsa de monitors de l’Ajuntament de Puigcerdà, podràs optar a treballar a el Casal d’Estiu ide Nadal Infantil “La Quitxalla” o al Ksal Jove.

Només has d’estar alerta a la pàgina de Facebook de Joventut Puigcerdà i portar la documentació en el termini establert.

CERCADOR D’ENTITATS JUVENILS

COM ORGANITZAR LES ACTIVITATS DE LLEURE

En aquesta pàgina web trobareu tots els recursos que necessiteu a l’hora de preparar una activitat de lleure amb totes les casuístiques que puguin sorgir.

http://jovecat.gencat.cat/

Anem preparats es el dossier que us adjuntem també podem trobar en format PDF tot allò que podem necessitar.

http://jovecat.gencat.cat/

CURSOS DE MONITOR I DIRECTOR DE LLEURE

Vols formar-te en el lleure? T’agradaria ser monitor o director de lleure? En aquest enllaç podem trobar un cercador en el que cercar tots els cursos de monitor i director de lleure que es realitzen arreu de Catalunya.

http://dps.gencat.cat/

INSTAL·LACIONS JUVENILS

Necessiteu un alberg per fer alguna activitat? A la Cerdanya tenim varies instal·lacions Juvenils que podeu trobar en el següent enllaç!

Cercador d’instal·lacions juvenils

VOLUNTARIAT

Vols ser voluntari o voluntària? Si tens més de 16 anys i vols participar activament en alguna tasca voluntària, hi ha moltes entitats serioses i solvents i uns quants canals per trobar una acció adequada als teus interessos, capacitats i disponibilitat.

Pots saber quines entitats hi ha i quina feina fan en qualsevol dels reculls especialitzats, alhora que t’obren l’accés a la web de cadascuna; o bé demanar-ne informació al Servei Català del Voluntariat.

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/participacio_i_solidaritat/voluntariat/

Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina