Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

Tal Kom Sona

Tal Kom Sona, així és com parlem els dimarts de la tarda dels temes que preocupen als joves. Amb el suport del Josep i la Sílvia, cada 15 dies durant el curs escolar, debatem, preguntem, discutim, ens queixem, expliquem experiències… sobre l’amor, els amics, la família, la festa, les xarxes socials, el futur…

El Tal Kom Sona està obert a tots i totes les joves a partir de 1r d’ESO, en un format de grup obert. Pots venir a cada sessió o només els dies que es parli dels temes que més t’interessin. A vegades, hi ha temes que costa parlar-los davant d’altra gent… per això també tens la possibilitat de parlar Tal Kom Sona del que et preocupa en sessions individuals, amb el Josep o bé amb la Sílvia, tu tries. Les sessions es realitzen del Setembre al Juny i al final de cada edició realitzem una activitat final especial.

T’ho perdràs?

Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

Disseny by Xurris · Powered by Balbina