Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

A l’estiu, a la Cerdanya res no s’atura! L’estiu Viu és un programa d’activitats per a joves d’entre 12 i 18 anys. Ens trobem tots els dijous de juliol i agost, cada setmana a un poble diferent, per a fer tota mena d’activitats: fem gimcanes, anem a la piscina o al riu, fem paintball, excursions, anem d’acampada, al parc aquàtic… i la Festa Final de l’Estiu Viu.

En total, es fan entre 8 activitats, i pots triar si fer-les totes o bé apuntar-te només els dies que et vagi bé, o que l’activitat et motivi més. També tens servei de transport gratuït des de la majoria de pobles de la comarca fins al lloc on es fa l’activitat, d’anada i tornada. Si encara no coneixes l’Estiu Viu i vols saber de que va, o si ja has vingut altres anys i vols recordar-ne els millors moments, pots mirar-te aquests vídeos.

Per a fer les inscripcions només cal descarreguar el document d’inscripció i el retornar-lo omplert i sobretot signat! juntament amb la documentació que t’especifiquem. Ho trobaràs tot a l’apartat “Com m’apunto”, al final d’aquesta pàgina.

Com m’apunto?

1. Descarrega la següent documentació i omple-la.

DOCUMENTACIÓ INSCRIPCIÓ

2. Omple els següents camps:

    3. Puja la documentació omplerta i signada aquí:

    Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

    Disseny by Xurris · Powered by Balbina