Agenda

Monthly Weekly Daily List Grid Tile
No event found!

A l’estiu, a la Cerdanya res no s’atura! L’estiu Viu és un programa d’activitats per a joves d’entre 12 i 18 anys. Ens trobem tots els dijous de juliol i agost, cada setmana a un poble diferent, per a fer tota mena d’activitats: fem gimcanes, anem a la piscina o al riu, fem paintball, excursions, anem d’acampada… una sortida a la platja i la Festa Final de l’Estiu Viu.

En total, es fan entre 8 i 9 activitats (depenent del calendari anual), i pots triar si fer-les totes o bé apuntar-te només els dies que et vagi bé, o que l’activitat et motivi més. El preu per participar a l’Estiu Viu és fix, independentment del nombre d’activitats que decideixis fer, i és de 10€. També tens servei de transport gratuït des de la majoria de pobles de la comarca fins al lloc on es fa l’activitat, d’anada i tornada. Si encara no coneixes l’Estiu Viu i vols saber de que va, o si ja has vingut altres anys i vols recordar-ne els millors moments, pots mirar-te aquests vídeos.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials per saber quan obrim inscripcions! I aneu ràpid perquè les places volen!

Com m’apunto?

1. Descarrega la següent documentació i omple-la.

DOCUMENTACIÓ INSCRIPCIÓ

2. Omple els següents camps:

    3. Puja la documentació omplerta i signada aquí:

    Cerdanya jove 2020 - Tots els drets reservats

    Disseny by Xurris · Powered by Balbina